?

Avtomatična menjava verzij programov na tablicah za popis osnovnih sredstev oziroma zalog materiala

Avtomatična menjava verzij programov na tablicah za popis osnovnih sredstev oziroma zalog materiala
29 marca, 2019

Vsi uporabniki, ki imajo program za popis osnovnih sredstev (Žezlo Inventura) ali popis zalog materiala (Trdnjava Inventura), se jim je nova verzija programa namestila avtomatsko v sklopu periodičnega nameščanja novih verzij oziroma jo je uporabnik lahko izvedel sam preko menija Pomoč.Internet.Namestitev nove verzije.

Do sedaj pa je ostala nerešena avtomatska menjava novih verzij programov na samih tablicah (programa iŽezlo ter iTrdnjava), ki pa smo jo s posodobitvijo  programske opreme uspešno odpravili.

Za uspešno avtomatsko menjavo verzij na tablicah pa je potrebno najprej poklicati na GRAD d.d., kjer vam bodo svetovalci opravili potrebne nastavitve za menjavo verzij v prihodnje. Podrobnosti o namestitvi novih verzij na tablicah si lahko preberete v meniju Pomoč.Novosti v programu Žezlo Inventura (vsaj verzija 2.509) oziroma Trdnjava Inventura (vsaj verzija 2.503).

Posebna pozornost pa je namenjena uporabnikom, ki imajo v uporabi več tablic in čitalcev, saj je v vzdrževalno pogodbo (in posledično upravičenost do novih verzij) deležna samo ena tablica. Ob povezavi z našim svetovalcem bomo prvo tablico smatrali kot tablico, ki je vključena v vzdrževalno pogodbo in ji bo omogočena avtomatska menjava verzij.

Za vse uporabnike, ki še nimate ustreznih rešitev za izvedbe popisov osnovnih sredstev oziroma zalog materiala, si podrobnosti lahko preberete na naslednjih povezavah:

Program Žezlo Inventura: http://grad.si/zezlo-inventura-popis-osnovnih-sredstev/

Program Trdnjava Inventura: http://grad.si/trdnjava-inventura-popis-zalog-materiala/

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com