?

Nadgradnja programov

Nadgradnja programov (nove verzije)

Nadgradnja programov se izvaja direktno iz programa preko menija Pomoč.Internet.Namestitev zadnje verzije, za programe nove generacija C# pa iz programa Ključ, meni Servis.Menjava verzij.

Podrobnosti o instalaciji novih verzij so opisane v navodilih za uporabo programa Ključ (verzija 3) in Ključ SQL v poglavju Instalacija z interneta.

V kolikor iz kakršnihkoli razlogov ne morete prevzeti nove verzije direktno iz programa, pokličite v podjetje GRAD d.d. in poskrbeli bomo, da boste v najkrajšem času dobili novo verzijo programa. Obrazec za prenos zadnjih verzij programa

Trenutne verzije programov

V podjetju Grad d.d. programe usklajujemo z zakonskimi spremembami in željami uporabnikov. Preverite trenutno aktualne verzije programov in si zagotovite ažurne programe in novosti. Trenutne verzije programov.

Registracija programov

Uporabniki, kateri nimajo direktnega dostopa do interneta preko aplikacij, lahko preko te povezave ročno vnesejo ključ za registracijo vsakega programa, katerega imajo pravico uporabljati. Najprej se vnese prvih 10 mest 33 mestnega kjuča, ki vam ga sporoči program pri registraciji, nato pa še ostale. Za odgovor dobite aktivacijski ključ. Vsi pristopi se beležijo.

Zaradi lažjega dostopa, lahko dostopate tudi direktno preko povezave https://grad.si/reg
SQL Shield

Vse informaciji o instalaciji SQL Shielda najdete na spletni strani : http://www.sql-shield.com/index.php.

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com