?

Bliža se skrajni rok za prehod na eSlog 2.0

28 avgusta, 2020

Skrajni rok za prehod na standard 2.0 je 1.10.2020, saj po tem datumu javni sektor ne bo več sprejemal e-Računov v standardu 1.6 ali 1.6.1.

Proračunski uporabniki bodo po tem datumu lahko prejemali in izdajali e-Račune samo v standardu 2.0. Programa Cekin – za pripravo e-Računov (od ver. 2.609) in Meč – za prevzem e-Računov (od ver. 2.800) sta pripravljena v skladu z novim standardom. Uporabniki, ki imajo programa vključena v vzdrževanje, nadgradnje prejmejo brezplačno. Posamično izdajanje in prejemanje e-računov preko UJP-a ali Hal E-Bank-a s tem nemoteno deluje naprej.

Navedena sprememba standarda se bo odrazila pri paketnem uvozu e-Računov z e-Ovojnico iz programa Cekin na UJPnet ali Hal E-Bank, za kar je potreben Gradov programski dodatek e-Slog.

Gradov programski dodatek e-Slog ne spada v programsko opremo, ki se jo vključuje v vzdrževalno pogodbo. Pri programski opremi, ki ni predmet vzdrževalne pogodbe, so nadgradnje in dodelave namreč plačljive. Kljub temu smo v predhodni verziji programskega dodatka pri spremembi iz 1.6 v 1.61 in pri spreminjanju podpisovanja nadgradnje opravili brezplačno.

Nov standard 2.0 pa zahteva izdelavo novega programskega dodatka e-Slog 2.0, zato je nova verzija programskega dodatka plačljiva.

Cena modula e-Slog 2.0 za nove uporabnike znaša 945,00 EUR.

Cena nove verzije e-Slog 2.0 za obstoječe uporabnike znaša s priznanim popustom 400,00 EUR.

K cenam je potrebno prišteti še 22% DDV.

Nova verzija je pripravljena za uporabnike UJPnet-a in Hal E-Bank-a (Proklik), za uporabnike ostalih bančnih aplikacij pa je, tako kot pri prejšnji verziji, poleg nove verzije potrebno še naročiti dodelavo za druge bančne aplikacije.

Želite več informacij?

Pišite nam na: info@grad.si ali pokličite na +386 (0) 1/25 73 781
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili in korektno svetovali. 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com