?

Digitalno pomeni učinkovito, tj. čudovito

27 marca, 2023
Boljša organizacija dela, učinkovitejše upravljanje s časom ter stroški – spoznajte eODOBRITVE.

Digitalizacija je postala vse bolj pomemben del našega življenja in se je razširila tudi na poslovno okolje. Podjetja se vse bolj zavedajo, kako pomembno je izkoristiti prednosti digitalne dobe, zato se odločajo za digitalizacijo svojih procesov. En izmed procesov, ki ga lahko enostavno digitaliziramo, je upravljanje odsotnosti zaposlenih. Spletni program eODOBRITVE namreč omogoča enostavno upravljanje s časom, prisotnostjo in odsotnostjo na delovnem mestu. Z uporabo tega spletnega programa lahko učinkoviteje organiziramo delo, zmanjšamo administrativno obremenitev ter povečamo zadovoljstvo zaposlenih.

Preglednost in natančnost, spletna registracija prisotnosti in enostavna vročitev dokumentov so samo nekatere izmed prednosti, ki jih prinaša uporaba programa eODOBRITVE. Poleg tega omogoča tudi izboljšano komunikacijo med zaposlenimi in nadrejenimi.

Transparenten koledarski pregled

eODOBRITVE temeljijo na transparentnem koledarskem pregledu, ki omogoča, da zaposleni in nadrejeni vedo, kdaj so posamezni sodelavci zasedani ali odsotni. Tako lahko nadrejeni lažje organizirajo delo, saj vedo, kdo je na razpolago in kdo ne. Zaposleni pa lahko enostavno vnaprej načrtujejo svoje odsotnosti in izkoristijo dopust na najbolj optimalen način.

Poleg tega pa spletni program eODOBRITVE ponuja možnost brezpapirnih napotitev na službeno pot. S tem omogoča, da lahko zaposleni vse potrebne dokumente izpolnijo, odprejo ter zaključijo kar preko spleta. Ni več potrebe po tiskanju in ročnem izpolnjevanju potnih nalogov, saj lahko vse opravimo na enem mestu, preko spletnega vmesnika. S tem prihranimo na papirju ter zmanjšamo administrativno obremenitev.

Spletna registracija prisotnosti za delo od doma

V času pandemije je delo od doma postalo vse bolj razširjeno. Program omogoča enostavno spletno registracijo prisotnosti za delo od doma, kar olajša nadzor nad delovnim procesom. Poleg tega pa zaposleni lahko oddajo zahtevek za delo od doma že vnaprej, kar pripomore k boljši organizaciji dela in zmanjša administrativno obremenitev zaposlenih.

Enostavna vročitev dokumentov

Spletni program eODOBRITVE omogoča tudi enostavno vročanje dokumentov zaposlenim, kar prihrani čas in olajša administrativno delo. Zaposleni lahko enostavno dostopajo do dokumentov, ki jih potrebujejo, kar poveča učinkovitost in zmanjša administrativno obremenitev.

Izboljšana komunikacija

Omogoča tudi boljšo komunikacijo med zaposlenimi in nadrejenimi. Zaposleni lahko enostavno oddajo zahtevek za odsotnost ali delo od doma, nadrejeni pa lahko hitro odobrijo ali zavrnejo zahtevek. Tako se zmanjša administrativno breme in izboljša se učinkovitost procesa.

Za več podrobnosti o spletnem programu kliknite na eODOBRITVE.


Za naročilo ali za več informacij smo dostopni
telefonski številki  (0) 1/25 73 781 ali preko elektronskega naslova: info@grad.si.

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com