?

MSRP16 NAJEMI – Nova generacija

23 maja, 2024

V novi C# generacije tudi programski modul MSRP16 NAJEMI.

Programski modul MSRP16 NAJEMI je namenjen uporabnikom programa ŽEZLO (vodenje osnovnih sredstev), ki za vodenja osnovnih sredstev in sredstev v poslovnem najemu upoštevajo Mednarodni računovodski standard MSRP16 Najemi.

Programski modul  je namenjen izračunu neto vrednosti najema (osnove za amortizacijo in s tem vnosa v poslovne knjige) ter pripravi temeljnice aktiviranja poslovnega najema, skladno z omenjenim mednarodnim standardom.

Prenovljeni programski modul v C# prinaša poleg oblikovnih izboljšav tudi vsebinske prednosti, ki doprinesejo velik prihranek pri delu in času. V specifičnih situacijah omogoča učinkovitejše rešitve, na primer pri spremembah najemnih pogojev (spremembe zneska obroka, obrestne mere ali dolžine obdobja odplačila). Te spremembe se evidentirajo na obstoječi inventarni številki, pri čemer se na novo izračunata neto sedanja vrednost in pripadajoče obresti. Če ugotovimo, da spremembe niso bile pravilno vnesene, jih lahko storniramo. Za vsako evidentirano spremembo se ustvari temeljnica za knjiženje v Kraljico oz. glavno knjigo.

Modul v osnovi omogoča:

  • izračun neto vrednosti najetega sredstva in obresti,
  • vnos kontov,
  • pripravo ustreznih temeljnic,
  • različne izpise najetih sredstev.

Vse uporabnike, ki bi želeli naročiti programski modul na novo ali, ki bi želeli naročiti nadgradnjo obstoječega programa, vabimo, da svoje naročilo pošljejo na info@grad.si:

MSRP16 NAJEMICENA
Nakup novega programa1.705,00 EUR
Nakup nove verzije programa za obstoječe uporabnike 852,50 EUR
Na cene je potrebno dodati še 22% DDV.

Želite več informacij? Pišite nam na: info@grad.si ali pokličite na +386 (0) 1/25 73 781
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili in korektno svetovali. 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com