?

Nova C# generacija programa TRAJNIKI

27 februarja, 2024

Predstavnikom nove C# generacije GRADOVA OKNA se je pridružil tudi program TRAJNIKI.

Program je namenjen tistim uporabnikom, ki za izdajo računov uporabljajo program CEKIN, in svojim kupcem (dolžniki, ki so fizične osebe) omogočajo poravnavo obveznosti preko SEPA direktnih obremenitev (uporablja se tudi kratica SDD – SEPA direct debit, oziroma po stari, a uveljavljeni terminologiji – trajniki). Pri tem ni pomembno, ali je izdajatelj računov (upnik) proračunski uporabnik ali ne.

V praksi se takšen način največkrat uporablja pri zaračunavanju obveznosti staršev do šole, zaračunavanje oskrbnin, pri plačevanju komunalnih storitev, ipd. Skupno tem področjem zaračunavanja je, da praviloma do obveznosti dolžnikov pride vsak mesec.

Za plačevanje z direktnimi obremenitvami (po starem trajniki) sta praviloma zainteresirani obe strani. Kupci oziroma dolžniki zato, ker jim ni potrebno mesečno skrbeti za plačilo (hoditi na banko, pošto …), upniki pa zato, ker plačniki ne morejo »pozabiti« na plačilo in je tako priliv bolj zanesljiv.


Vse uporabnike, ki bi želeli naročiti program na novo ali, ki bi želeli naročiti nadgradnjo obstoječega programa, vabimo, da svoje naročilo pošljejo na info@grad.si:

Program TRAJNIKICENA
Nakup novega programa555,00 EUR
Nakup nadgradnje programa444,50 EUR
Na cene je potrebno dodati še 22% DDV.

Želite več informacij? Pišite nam na: info@grad.si ali pokličite na +386 (0) 1/25 73 781
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili in korektno svetovali. 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com