?

Obvestilo o izvajanju letnega vzdrževanja za leto 2021!

12 februarja, 2021

Glede na zdravstveno situacijo in izvajanje epidemioloških ukrepov, se tudi v našem podjetju ravnamo skladno z navodili in poskušamo omogočati čim bolj varno delovno okolje za uporabnike naših storitev.

Skladno s tem bomo v letošnjem letu začeli z izvajanjem pogodbenega letnega vzdrževanja programske opreme GRAD na daljavo. V kolikor bo prišlo do sprememb zaradi izboljšanja situacije, vas bomo o tem pravočasno obvestili.

Izvedba vzdrževanja na daljavo bo potekala tako, da vas v običajnem delovnem času pokliče nekdo od naših sodelavcev po telefonu in vam na kratko razložil potek vzdrževanja. Izvajalec se bo k vam povezal preko ISL povezave (kot pri nudenju telefonske pomoči) in izvedel vzdrževanje na enak način, kot bi ga izvajal na vaši lokaciji.

Vzdrževanja običajno traja približno eno uro. Zgolj v primeru dodatnih vprašanj ali v kolikor bo potrebna dodatna pomoč, lahko trajanje tudi dalj časa.

Z izvajanjem vzdrževanja začnemo 16.2.2021. Če si želite v naprej rezervirati svoj točni termin, nas prosim pokličite na 01/25 737 81 ali nam pišite na info@grad.si.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje in sodelovanje!

 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com