?

Prihajajoče obdelave in novosti-oktober 2021

Prihajajoče obdelave in novosti-oktober 2021
27 oktobra, 2021

Prehodno obdobje se izteče 30.10.2021 – spremembe pri oddaji in sprejemu eRačunov za uporabnike UJPnet-a, ki uporabljajo vmesnik B2B

V skladu s spremenjeno varnostno politiko UJP-ja morate vsi proračunski uporabniki, ki direktno (torej preko vmesnika B2B) sprejemate eDokumente s programi Meč (prejeti računi), Cekin (izdani računi), Kraljica (opomini, izpisek banke) in Ščit (bremepisi), do 30.10.2021 po ustaljenem postopku pridobiti novo spletno potrdilo za informacijske sisteme. Le to je namenjeno izključno sprejemanju in pošiljanju eDokumentov preko vmesnika B2B. Vsa obstoječa potrdila bodo ostala v veljavi, vendar le za dostop do spletnega portala UJPnet.

Obvestilo za proračunske uporabnike s strani UJP lahko najdete na tej povezavi.

Pridobljeno spletno potrdilo za informacijske sisteme namestite lokalno na vse delovne postaje uporabnikov navedenih programov, ki uporabljajo direktno pošiljanje in/ali sprejemanje dokumentov. V samih programih se funkcionalnosti in način dela v ničemer ne spremeni.

VITEZ

V program smo dodali možnost priprave temeljnic za refundacije tudi po bruto metodi. Dodelava je vključena v program Vitez (verzija 2.743) ter Vitez C# (3.026), podrobnosti o dodelavi pa so opisane v Novostih.

 

 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com