?

Prilagoditev programa ARHIV

9 novembra, 2022

Verzija programa 2.700 vključuje prilagoditev novem ponudniku sistema trajne hrambe dokumentarnega gradiva.

Program ARHIV smo prilagodili novemu ponudniku storitve zajema in hrambe dokumentov – MIKROGRAFIJA d.o.o.. Uporabniki sistema GRAD, ki imajo program ARHIV pod vzdrževanjem, prejmejo nadgradnjo programa BREZPLAČNO in bodo lahko od sedaj s pomočjo programa ARHIV izvajali neposredni prenos dokumentov iz sistema GRAD tudi k ponudniku hrambe MIKROGRAFIJA d.o.o, na enak način kot so do sedaj to prenašali v eArhiv ponudnika Pošta Slovenije d.o.o..

Po prevzemu nove verzije, lahko znotraj programa v meniju Pomoč.Novosti preverite natančnejša navodila nastavitve novega ponudnika.


Program ARHIV je certificiran program pri Arhivu RS in skupaj z akreditiranimi ponudniki trajne hrambe omogoča celovito, kvalitetno in zakonsko skladno hrambo elektronskih dokumentov z zagotavljanjem uporabnosti, avtentičnosti in varnosti dokumentov. Program ARHIV je namenjen masovnemu uvozu in je popolnoma integriran s programi iz sistema Grad: Meč-prejeti računi, Cekin-izdani računi, Vitez-obračun plač, Kraljica-glavna knjiga s saldakonti.


Uporabniki brez vzdrževanja

Uporabniki, ki nimajo programa ARHIV vključenega v vzdrževanje in bi želeli vključiti možnost prenosa k novemu ponudniku, potrebujejo novo verzijo programa.


Novi uporabniki

Program ARHIV je usklajen z naslednjimi ponudniki:

  • LOGITUS d.o.o.,
  • LOGOS.SI d.o.o.,
  • POŠTA SLOVENIJE d.o.o.,
  • MIKROGRAFIJA d.o.o..

V kolikor uporabljate trajni arhiv enega od zgornjih ponudnikov in bi želeli iz Gradovih programov masovno uvažati dokumente v trajni arhiv, se lahko odločite za nakup programa ARHIV.

OSNOVNA LICENCA: Program ARHIV – množični zajem dokumentov

CENA: 1.140,00 EUR (na ceno je potrebno prišteti še 22 % davek na dodano vrednost.)

Želite več informacij?

Pišite nam na: info@grad.si ali pokličite na +386 (0) 1/25 73 781
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili in korektno svetovali. 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com