?

Samodejni zajem podatkov s skeniranih ali PDF računov

26 maja, 2020

V sistemu GRAD vam lahko omogočimo integrirano uporabo aplikacije Typless, ki elektronsko bere podatke s skeniranih ali PDF računov.

Naš partner Algoritmik d.o.o. je ponudnik pametne aplikacije Typless oziroma storitve samodejnega zajema podatkov s skeniranih ali PDF računov. Rešitev lahko uporabnikom omogočimo tudi znotraj našega sistema.

Rešitev je aktualna za tiste uporabnike, ki prejemajo večjo količino računov v papirni obliki. S poskeniranih računov lahko aplikacija Typless elektronsko prebere podatke in s tem prihrani ročno prepisovanje podatkov.

Enako velja za uporabnike, ki prejemajo račune preko elektronske pošte samo v PDF obliki brez eRačuna v XML formatu. Uporabniki, ki uporabljajo eRačune z XML datoteko, račune neposredno uvozijo v sistem GRAD brez ročnega vnašanja, zato rešitev Typless za njih ni aktualna.

Morda je rešitev najbolj zanimiva za uporabnike, ki v večji meri poslujejo s tujino in prejemajo račune v papirni ali PDF obliki iz držav kjer uporaba eRačunov še ni razširjena.


Javni sektor

Za namen prepoznave računov rešitev ni aktualna v javnem sektorju, saj so jim dobavitelji dolžni pošiljati eRačune, ki vsebujejo tudi XML format.


Typless – več o programu

Več o sami rešitvi si lahko preberete na spletni strani Typless, kjer je natančneje razložena uporaba in prednosti, ki jih prinaša aplikacija.


Želite več informacij?

Pokličite nas na +386 (0) 1/25 73 781 ali pišite nam na: info@grad.si.
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili in korektno svetovali. 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com