?

Novosti v programu TEMPUS

17 januarja, 2024
Nadgradnja programa za evidenco delovnega časa z uporabnimi funkcijami.

V programu TEMPUS (evidenca delovnega časa) smo opravili izboljšave uporabniškega vmesnika Mesečni pregled. Izboljšave zagotavljajo še boljšo in natančnejšo uporabniško izkušnjo. S temi posodobitvami smo v program vključili novo opozorilno barvo ter nadgradili sistem za zaznavanje napak.

Najprej bi želeli poudariti uvedbo novega vijoličnega opozorilnega signala, ki se aktivira v dveh specifičnih situacijah:

  • Če zaposleni registrira dogodke, ki pa ne ustvarijo zabeleženega dogodka v prometu – to se lahko zgodi, če prihod zaposlenega ni v delovnem času ali če se zabeleži na dan, ki velja za dela prost dan.
  • Če zaposleni registrira dogodke na dan, ko je praznik ali ko je odsoten zaradi bolniškega dopusta ali rednega dopusta, pri čemer program avtomatično prilagodi razliko do dnevne delovne obveznosti.

Dodali smo tudi sistem za zaznavanje napak, označen z rdečo barvo, ki se sproži v naslednjih dveh primerih:

  • Ko se na čitalcu registrirata dva zaporedna dogodka iste vrste (npr. dvakratni prihod, dvakratna službena pot ali dvakratni odhod).
  • Ko se na čitalcu zabeleži nelogično zaporedje dogodkov, kot so službena pot in odhod. Ta izboljšava zagotavlja natančnejši nadzor nad delovnim časom in povečuje učinkovitost sledenja prisotnosti zaposlenih.

Izboljšave prispevajo k natančnejšemu nadzoru nad delovnim časom ter povečujejo učinkovitost sledenja prisotnosti zaposlenih.


Vsi uporabniki programa TEMPUS (evidenca delovnega časa), ki imajo program vključen v vzdrževanje na podlagi pogodbe o vzdrževanju programske opreme, prejmejo novo verzijo programa z omenjenimi posodobitvami brezplačno.


Želite več informacij? Pišite nam na: info@grad.si.
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili in korektno svetovali. 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com