?

Program PERGAMENT – nova generacija

14 maja, 2024
Predstavnikom nove C# generacije se pridružuje tudi program PERGAMENT – naročilnice in spremljanje strank.

Programska rešitev PERGAMENT (naročilnice in spremljanje strank) je naslednja v nizu med predstavniki nove generacije v programskem jeziku C#. Torej, v kolikor že imate program PERGAMENT in je vključen v mesečno vzdrževanje, prejmete programsko opremo iz nove generacije brezplačno.


V okviru programa PERGAMENT se ustvarjajo in izdajajo naročilnice ter beležijo pogodbe z dobavitelji storitev. Omogočeno je sledenje izvedbam posameznih naročil dobaviteljem ter nadzor nad realizacijo naročilnic.

Poleg tega s pomočjo programa vzdržujemo seznam partnerjev oz. strank, z vsemi ključnimi informacijami, potrebnimi za učinkovito poslovanje. Dodajamo opombe, ki ohranjajo posebnosti vsake posamezne stranke v našem poslovnem odnosu. Hkrati imamo vpogled v celotno komunikacijo s posameznimi partnerji ter v dokumentacijo, ki sestavlja temelje našega poslovnega odnosa, kot so pogodbe in naročilnice.

Program Pergament, ko je povezan z drugimi moduli iz sistema GRADOVA OKNA, postane izjemna informacijska podpora za komercialni segment poslovanja. Z integracijo v celovit sistem omogočamo nemoten pretok informacij in vsebine iz drugih programskih modulov v program Pergament. To pomeni, da s sistemom ne le spremljamo prodajne aktivnosti, temveč pokrivamo tudi segmente nabave, dobave, realizacije in planiranja. S tem ustvarjamo močno orodje, ki podpira vse vidike poslovanja in omogoča učinkovito upravljanje vseh ključnih procesov.

Več o programu in povezanih rešitvah preverite na POVEZAVI!


Če programa PERGAMENT še ne uporabljate in ste sedaj prepoznali potrebo, vam omogočamo nakup osnovne licence programa brez izobraževanja:

PROGRAM PERGAMENT (naročilnice in spremljanje strank) – osnovna licenca: 670,00 EUR brez DDV.

PROGRAM PERGAMENT (naročilnice in spremljanje strank) – dodatna licenca: 150,00 EUR brez DDV.


Želite več informacij? Pišite nam na: info@grad.si.
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili in korektno svetovali. 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com