?

Program ŽEZLO – nova generacija

22 aprila, 2024
Predstavnikom nove C# generacije se pridružuje tudi program ŽEZLO – osnovna sredstva.

Programska rešitev ŽEZLO (osnovna sredstva) je naslednja v nizu med predstavniki nove generacije v programskem jeziku C#. Torej, v kolikor že imate program ŽEZLO in je vključen v mesečno vzdrževanje, prejmete programsko opremo iz nove generacije brezplačno.


Program Žezlo temelji na dveh ključnih funkcijah: natančni evidenci osnovnih sredstev ter izračunu amortizacije le-teh. Zagotavlja celovit vpogled v vse aktivnosti, spremembe statusov in lokacij posameznih sredstev. Omogoča preglednost nad zgodovino vsakega sredstva, od pridobitve do morebitnih nadgradenj ali drugih sprememb.

V povezavi z modulom MSRP16 NAJEMI omogoča izračunu neto vrednosti najema (osnove za amortizacijo in s tem vnosa v poslovne knjige) ter pripravo temeljnice aktiviranja poslovnega najema.

Za najoptimalnejšo uporabniško izkušnjo predlagamo celovito rešitev vodenja osnovnih sredstev v povezavi s kompletom za izvedbo inventure: Žezlo – Inventura – rešitev, ki omogoča avtomatski popis osnovnih sredstev z ročnim čitalcem in črtnimi kodami.

Več o programu in povezanih rešitvah preverite na POVEZAVI!


Če programa ŽEZLO še ne uporabljate in ste sedaj prepoznali potrebo, vam omogočamo nakup osnovne licence programa z izobraževanjem:

PROGRAM ŽEZLO (osnovna sredstva) – osnovna licenca: 1.635,00 EUR brez DDV.

PROGRAM ŽEZLO (osnovna sredstva) – dodatna licenca: 245,00 EUR brez DDV.


Želite več informacij? Pišite nam na: info@grad.si.
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili in korektno svetovali. 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com