?

Splošni pogoji poslovanja

PROGRAMSKA OPREMA ZA OKOLJE WINDOWS

Cena naših programskih paketov v WINDOWS okolju se razlikuje glede na število sočasnih uporabnikov na mreži. Osnovna licenca velja za enega uporabnika. Za dodatne uporabnike je potrebno dokupiti dodatno licenco. Potrebujete toliko licenc za uporabo programa, kolikor uporabnikov je istočasno (vzporedno) prijavljenih v program. Programi so mrežni in omogočajo ločeno evidenco za 90 podjetij.

Za ponudbo s cenami lahko pokličete na tel. (01) 2573 – 781 oziroma povpraševanje pošljete na elektronski naslov info@grad.si.

Poleg nakupa vam nudimo tudi možnost mesečnega najema programov.
Najem ni mogoč za programe: Kočija, Pergament, Pisar, eMeč, eKraljica, eGilda, eUpravnik, eCekin, ePisar, eOdobritve, Arhiv in Takse.

Nakup ene osnovne licence z izobraževanjem vključuje:

  • namestitev in izobraževanje v obsegu 1 izobraževalnega dne (7 šolskih ur),
  • namestitveni paket programa,
  • priročnik za delo s programom,
  • priročnik Ključ za sistemske napotke.

Namestitev:

Programi so samonamestitveni. Za namestitev v mrežo in Windows okolje je pooblaščen GRAD d.d..

Programi delujejo tudi v oblaku, npr. na platformi Microsoft Azure.

Strojna oprema:

Za uporabo naše programske opreme v okolju WINDOWS potrebujete:

– minimalna konfiguracija:

osebni računalnik, 4 GB delovnega spomina za 32-bitno različico operacijskega sistema Windows 10/11 s slovensko nastavitvijo, delujoč USB priključek, miška, grafična kartica ločljivosti v širino vsaj 1024 in višino vsaj 900 slikovnih točk, laserski tiskalnik, dostop do medmrežja (internet) ter 16 GB prostega trdega diska, če v dokumentaciji programa zahteve niso višje.

– potrebna programska oprema:

Podprti operacijski sistemi: Windows 10/11 s slovensko nastavitvijo.

Večuporabniška aplikacija lahko deluje na datotečnih in terminalskih strežnikih.

Podprti datotečni strežniki: Windows Server 2016/2019/2022.

– potrebna programska oprema za SQL programe:

Za delovanje programov iz sistema GRAD SQL potrebujete podatkovni strežnik. Ta obstaja v dveh različicah:

– Microsoft SQL Server 2014 Express, Microsoft SQL Server 2016 Express, Microsoft SQL Server 2017 Express, Microsoft SQL Server 2019 Express ali Microsoft SQL Server 2022 Express, kateri imajo omejeno velikost baze in so namenjeni manjšim uporabnikom. Ta različice so brezplačne.

– Microsoft SQL Server 2014, Microsoft SQL Server 2016, Microsoft SQL Server 2017, Microsoft SQL Server 2019 ali Microsoft SQL Server 2022 za zahtevne uporabnike.

Podatkovni strežnik nudi najvišjo stopnjo varnosti, razpoložljivosti in razširljivosti podatkov v aplikacijah. Hitrost delovanja samega sistema je pogojena s strojnimi zmogljivostmi strežnika. Pri veliki bazi so te zahteve večje in zahtevajo boljšo strojno opremo.

Licenčna pogodba:

Vsebino licenčne pogodbe najdete na tej povezavi POVEZAVI.

Rok dobave:

V skladu z dogovorom – po prejetju plačila na naš poslovni račun št. SI56 0202 2026 4108 747, odprt pri Nova Ljubljanska banka d.d., Ljubljana.

Najem programske opreme:

Najem programske opreme v skladu z najemno pogodbo (2 % mesečno od cene z izobraževanjem + 1 svetovalna ura na program). Vzdrževalna pogodba je vključena v ceni najema. Najem se sklepa za najmanj 1 leto.

Vzdrževalna pogodba:

Programsko opremo vzdržujemo v skladu s sklenjeno pogodbo o vzdrževanju. Vzdrževalna pogodba je v ceni najema vključena. Več pojasnil o vsebini pogodbe najdete na POVEZAVI.

Varstvo osebnih podatkov (GDPR):

Osebne podatke varujemo v skladu z našim pravilnikom o varstvu osebnih podatkov.

Predstavitve:

Predstavitev  poteka v naših poslovnih prostorih na Tržaški cesti 261 v Ljubljani, v skladu z urnikom, ki je objavljen na naši spletni strani www.grad.si. Prijavo  udeležbe sprejemamo  na tel. (01) 25 73 781 oz. elektronski pošti info@grad.si. Predstavitev je brezplačna.

OD 01.07.2023 VELJAVNI CENIK VZDRŽEVALNIH UR za VP in NVP

Svetovalna ura   78,00 EUR
Razvojna ura   26,00 EUR
Svetovalna ura – programi z DBF bazo   117,00 EUR
Na cene je potrebno dodati še 22 % davek na dodano vrednost.

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com