?

Zaključen prehod programa SKRINJA

6 marca, 2024

V mesecu marcu smo uspešno dokončali prehod programa SKRINJA na novo C# generacijo.

Nova generacija programa prinaša nekaj novih oblikovnih in funkcionalnih novosti ter prednosti.

Že ob zagonu novega programa – SKRINJA C# se v primerjavi s SKRINJA SQL opazi modernejša oblika in uporabniku prijaznejši izgled, hkrati pa smo uspeli ohraniti funkcionalno integriteto predhodnika, kar pri uporabniški izkušnji pripomore pri enostavnejšemu prehodu iz uporabe starega v novi program, saj smo ohranili podobno orientacijo uporabniškega vmesnika.

Program SKRINJA je idealna rešitev predvsem za podjetja, ki primarno poslujejo negotovinsko, vendar omogočajo tudi gotovinsko poslovanje za posebne primere. S programom je možno voditi klasično prejemanje gotovine (npr. omogočanje gotovinskega plačevanja računov izdanih fizičnim osebam) ali izplačevanje gotovine (npr. izplačevanje predujmov zaposlenim za stroške na službenih poteh predvsem v tujino oziroma izven evrskega območja) ali povračilo stroškov zaposlenim, ko založijo gotovino za podjetje. Ponuja celovito rešitev za blagajniško poslovanja, ne glede na način plačila (gotovina, plačilne kartice…) in valuto, s katero poslujete. Poleg tega omogoča tudi sledenje različnim vrstam blagajn, vključno z glavnimi, pomožnimi, evrskimi in deviznimi, kar zagotavlja prilagodljivost vašemu poslovanju.

V mesecu marcu je bil opravljen prehod na novo generacijo še pri zadnjem uporabniku programa SKRINJA SQL, kar pomeni, da od sedaj naprej imajo vsi uporabniki nameščen program SKRINJA C#. S tem se je zaključilo prehodno obdobje, ko smo vzporedno posodabljali obe verziji programa SKRINJA. Nadaljujemo samo še z vzdrževanjem programa SKRINJA C# iz nove generacije. Za vse uporabnike, ki imajo program vključen v vzdrževanje, je bil prehod brezplačen.


Za več informacij smo dostopni telefonski številki  (0) 1/25 73 781

ali preko elektronskega naslova: info@grad.si.

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com