?

Evidenca dela od doma

Evidenca dela od doma
20 marca, 2020

Delo od doma – onemogoča evidentiranje delovnega časa?

Glede na izredno stanje in razmere, ki trenutno vladajo, se vse več delavcev odloča za delo od doma oziroma jim tovrstni način dela odredi delodajalec. Kar je seveda razumljivo v tem času, ko razsaja epidemija korona virusa, zaradi katere je priporočeno ostajati doma.

Spremenjen način dela otežuje oziroma celo onemogoča klasične in ustaljene načine evidentiranja izrabe delovnega časa preko registratorjev, ki so ponavadi nameščen nekje ob vhodu v podjetje, ampak je smiselno poiskati drugačno rešitev oziroma prilagoditi način beleženja izrabe delovnega časa načinu izvajanja dela.


Evidenca delovnega časa v spletnem portalu eOdobritve

Uporabniki naših rešitev, ki poleg programa za evidenco delovnega časa – Tempus uporabljajo tudi spletni portal eOdobritve, imajo možnost oddaljenega evidentiranja izrabe delovnega časa preko omenjene spletne aplikacije. V aplikaciji se zaposleni ob začetku dela vpišejo in s tem ustvarijo dogodek, ki je ekvivalenten dogodku na registratorju iTempus. Prav tako ob zaključku dela ali odhodu na malico zaposleni te dogodke zabeležijo v spletni aplikaciji.

Registracija – eOdobritve

Vnosi dogodkov v eOdobritve imajo pri obračunu delovnega časa v programu Tempus enake učinke kot registriranje na elektronski napravi – registratorju delovnega časa iTempus, ki ga naši uporabniki uporabljajo za ti. štemplanje oziroma prijavljanje in odjavljanje na registratorju ob prihodih in odhodih.

Registrator – iTempus

V kolikor uporabljate spletni program eOdobritve in potrebujete pomoč pri nastavitvi možnosti oddaljene registracije delovnega časa ali potrebujete dodatne informacije nas pokličite na +386 (0) 1/25 73 781 ali pišite na info@grad.si.


Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili in korektno svetovali. 

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com