?

Obvezni eZahtevki za refundacijo plače

16 maja, 2022
ZZZS poziva – Zahtevke za refundacijo nadomestil plač bo od 1.1.2023 možno oddajati samo še elektronsko.

ZZZS na svoji spletni strani poziva vse poslovne subjekte oziroma njihove računovodske servise, da pravočasno poskrbijo za elektronski način oddajanja zahtevkov. Vlaganje elektronskih zahtevkov za refundacijo prek informacijskega sistema SPOT je omogočeno že od leta 2017, od 1.1.2023 pa bo obvezno za vse delodajalce, ki so vpisani v Poslovni register Slovenije. Kar pomeni, da z novim letom več ne bo mogoče zahtevkov oddajati v fizični obliki.


Uporabniki programske opreme GRAD si lahko že zagotovite elektronsko in neposredno oddajanje zahtevkov za povračila nadomestil plač, saj smo za ta namen razvili posebno programsko rešitev BOLNIŠKI LISTI.

Gre za program v okviru nove, C-Sharp (C#) generacije programskih rešitev. Namenjen je elektronskemu prevzemu bolniških listov iz modula eBOL in neposredni oddaji zahtevkov za povračilo (refundacijo) nadomestil plač preko modula eNDM. Modula eBOL in eNDM sta del spletnega portala SPOT (eVEM). 

Program BOLNIŠKI LISTI deluje v povezavi s programoma VITEZ (obračun plač) in TEMPUS (evidenca prisotnosti). Več o programski rešitvi preverite na POVEZAVI.


Za naročilo ali za več informacij smo dostopni na: info@grad.si.

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com