?

Zaključen prehod na novo generacijo – TEMPUS C#

23 oktobra, 2023

V mesecu oktobru smo uspešno dokončali prehod programa TEMPUS na novo C# generacijo .

Nova generacija programa prinaša nekaj novih oblikovnih in funkcionalnih novosti ter prednosti.

Že ob zagonu novega programa – TEMPUS C# se v primerjavi s TEMPUS SQL opazi modernejša oblika in uporabniku prijaznejši izgled, hkrati pa smo uspeli ohraniti funkcionalno integriteto predhodnika, kar pri uporabniški izkušnji pripomore pri enostavnejšemu prehodu iz uporabe starega v novi program, saj smo ohranili podobno orientacijo uporabniškega vmesnika.

Program TEMPUS omogoča vodenje evidence prisotnosti zaposlenih v gospodarskih družbah in javnem sektorju z naprednimi funkcijami za ažurno in zakonsko popolnoma skladno registracijo delovnega časa. Program samodejno pripravlja poročila o izrabi delovnega časa oziroma evidenčne kartice prisotnosti, ki se jih lahko na različne načine posreduje zaposlenim. Pri vseh uporabnikih, ki poleg programa TEMPUS uporabljajo tudi spletni program eODOBRITVE, pa imajo zaposleni ves čas neposredni dostop do lastnih evidenčnih kartic.

V mesecu oktobru je bil opravljen prehod na novo generacijo še pri zadnjem uporabniku programa TEMPUS SQL, kar pomeni, da od sedaj naprej imajo vsi uporabniki nameščen program TEMPUS C#. S tem se je zaključilo prehodno obdobje, ko smo vzporedno posodabljali obe verziji programa TEMPUS. Nadaljujemo samo še z vzdrževanjem programa TEMPUS C# iz nove generacije. Za vse uporabnike, ki imajo program vključen v vzdrževanje, je bil prehod brezplačen.


Za več informacij smo dostopni telefonski številki  (0) 1/25 73 781

ali preko elektronskega naslova: info@grad.si.

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com