?

Program MEČ – dobrodošel v novi generaciji

16 junija, 2023

Začeli smo z zamenjavo verzije programa MEČ pri prvih uporabnikih.

Kot smo vas že obvestili o zaključku razvoja programa MEČ v novi skupini programov iz C# generacije, sedaj sporočamo, da smo začeli tudi z zamenjavo verzije programa pri prvih uporabnikih.

Nova generacija programov iz skupine C# prinaša številne izboljšave in posodobitve. Poleg tega so programi vizualno privlačnejši in uporabniku prijaznejši, obenem pa so ohranil svojo tradicionalno strukturo in obliko za nemoteno nadaljevanje uporabe. V obdobju zadnjih dveh let smo že uspešno opravili prehod na novo generacijo sedmih programskih rešitev iz palete Gradovih oken: Vitez, Mušketir, Vizir, Oproda, Kočija, Ščit in Oskrbnine. Do danes je pri uporabniki že 738 programov iz nove C# generacije. Pri vsakem posameznem programu se po uspešno zaključenem prehodu pri vseh uporabnikih preneha vzdrževanje programa iz predhodne generacije.

Tako tudi nova verzija programa MEČ vključuje posodobljene ikone, barvno shemo ter čiste in intuitivne postavitve, kar olajšuje navigacijo in uporabo programa. Hkrati pa je uporabniška logika programa zadržana skladno s staro verzijo, kar pomeni, da uporabniki ne boste imeli težav pri prehodu na uporabo nove verzije.

Prehod na novo generacijo pri programu MEČ izvajamo na daljavo v predhodnem dogovoru z uporabniki. Predvidoma bo do konca leta 2023 opravljen prehod pri vseh uporabnikih. V kolikor bi želeli opraviti prehod prednostno, nas o tem obvestite.


Za več informacij smo dostopni telefonski številki  (0) 1/25 73 781

ali preko elektronskega naslova: info@grad.si.

Copyright © GRAD d.d. 2017 | Piškotki | Splošni pogoji

Dizajn & Izvedba: Erpium.com